REFORMES INTEGRALS LADAN

reformes ladan andorra construccion obras

OFERINT ELS NOSTRES SERVEIS DES DE 1992


Reformes Integrals Ladan compta amb una dilatada experiència en el sector de la construcció i la reforma a Andorra. Durant aquests anys de dedicació a la creació i/o reforma d'espais hem realitzat tota mena de treballs amb l'esperit d'oferir al client un tracte acurat i ajustat a les seves expectatives, obtenint com a resultat el més valuós per  a nosaltres com a professionals implicats amb la seva tasca, la satisfacció del client que diposita la seva confiança en la nostra empresa.

A Reformes Ladan sabem que les tendències canvien i estem connectats a l'evolució de les tècniques més innovadores per portar a terme el teu encàrrec de construcció i/o reforma amb solvència i eficàcia, recolzats en el dinamisme que sempre ha caracteritzat la nostra manera d'entendre la nostra feina.

ELS NOSTRES VALORS


L'equip de Reformes Integrals Ladan prioritza com a objectiu principal la comunicació fluida professional-client per consolidar una relació professional precisa que dóna suport a les diferents fases de realització d'un projecte d'obra.

Mimem el detall. A Reformes Integrals Ladan sabem que és important cuidar els detalls per aconseguir una finalització impecable de qualsevol feina.

Reformes Integrals Ladan prioritza el compliment dels terminis d'entrega acordats amb el client. El temps és important, ho sabem.

Reformes Integrals Ladan ofereix als seus clients els recursos necessaris per dur a terme els projectes dels clients amb solucions adaptades a cada requeriment en cadascuna de les etapes d'un treball de construcció i/o reforma.


MISSIÓ


  • Intercomunicació

  • Fiabilitat

  • Professionalitat

  • Gestió d'equip

VISIÓ


  • Compromís

  • Integritat

  • Qualitat

  • Unitat

GARANTIM UN ESTALVI SIGNIFICATIU I MATERIALS DE

QUALITAT

EL NOSTRE EQUIP

Professionals compromessos amb la seva feina


reformes ladan equipo compromiso andorra

UN EQUIP PER RESOLDRE TOTS ELS TEUS DUBTES I ASSOLIR EL TEU PROJECTE

LES NOSTRES MARQUES

Nombre de la empresa

Nombre de la empresa

Nombre de la empresa

Nombre de la empresa