EXPERTS EN

PALETERIA


Reformes Integrals Ladan t'ofereix els seus dilatats coneixements en treballs de paleta per resoldre amb èxit la realització de la teva obra. Una combinació perfecta de professionals experimentats  i materials de primera línia amb el suport de la constant renovació de conceptes per estar, sempre a l'avantguarda de les tendències en construcció. El detall és la diferència.

BANYS

A Reformes Integrals Ladan sabem que la distribució és una part molt important en la funcionalitat de qualsevol espai, sobretot en aquells on necessitem moure'ns amb comoditat tenint en compte que és important rendibilitzar els metres disponibles per crear zones confortables independentment de la seva mida. Els banys mereixen una atenció especial. Descobreix totes les possibilitats!

TREBALLS AMB GUIX


El guix és un material versàtil que permet múltiples aplicacions a l'hora de distribuir espais, guarnir superfícies i integrar mobiliari a les estructures pròpies de qualsevol edificació. Reformes Integrals Andorra posa al teu abast un ventall infinit de possibilitats amb aquest material com a protagonista. 

CUINES


La cuina és una zona molt exigent d'una llar que requereix grans quantitats d'enginy per enfrontar jornades de tràfic intens i creativitat. Un espai on s'elaboren aliments i es comparteixen hàbits i costums. A Reformes Integrals Ladan sabem que és imprescindible aconseguir un espai funcional i inspirador que permeti fer volar la imaginació dels qui la fan servir diàriament independentment de la seva mida.

PINTURA


Les parets i façanes són les grans superfícies que delimiten els espais interiors, són grans protagonistes de les diferents àrees d'un habitacle i com a tal gaudeixen d'un gran potencial al temps de complementar l'ambient que desitgem crear. Descobreix l'infinit de possibilitats que Reformes Integrals Ladan posa al teu abast per vestir els murs del teu entorn més personal.

REFORMES INTEGRALS


Reformes Integrals Ladan s'encarrega de projectes de reforma integral d'espais oferint als seus clients suport en tots els àmbits relatius a la creació d'un nou espai a partir d'un ja existent, assolint totes les tasques imprescindibles per coordinar diferents aspectes de la transformació integral d'un espai per obtenir, sempre, el millor resultat.

CONTACTA ARA PER OBTENIR

UN PRESSUPOST GRATUÏT

DEL TEU PROJECTE

EL NOSTRE PROCÈS

03.


Ens posem a treballar


A Regormes Ladan ens posem a treballar immediatament en el teu encàrrec amb tot el conjunt de recursos disponibles per garantir la fidelitat a la teva idea.


01.


Escoltem la teva idea


El primer pas i imprescindible per entendre la idea del client és comprendre les necessitats, inquietuds i expectatives de la persona o entitat que ens sol·licita.


02.


Valorem l'encàrrec


El següent és valorar quines possibilitats existeixen per realitzar l'encàrrec amb la màxima fiabilitat i resoldre qualsevol per part del client.

04.


Finalització precisa


El nostre objectiu és aconseguir la satisfacció completa del client entregant una feina impecable complint amb els terminis i la qualitat acordada.